Luftvärmepump Värmepump


Kyl & Värmegruppen är ett kyl- och värmeföretag med lång bransch-erfarenhet inom försäljning, service & installation av luftvärmepumpar.

Vi arbetar med de flesta stora fabrikaten och lämnar alltid totalgaranti från Svensk generalagent.
Våra kyl & värmelösningar återfinns hos både privatpersoner & företag.

Vi är specialiserade på luftvärmepumpar & kylmaskiner för att öka komforten och sänka uppvärmningskostnaderna för våra kunder dels genom installation av en anläggning, men även genom underhållsservice av den befintliga värmepumpsanläggningen.
Vår vision är inte att sälja flest antal värmepumpar per år, vår vision är att vara det företaget med flest antal nöjda kunder!

Luftvärmepump, Värmepump, Lycksele, Umeå, Vännäs, Vindeln, Hörnefors, Nordmaling, Bjurholm
Kostnadsfritt hembesök & offert

Det är viktigt för oss att du blir helt nöjd med din nya luft-luftvärmepump och att du får den funktion och energibesparing som du förväntar dig.
Därför kommer vi gärna hem till dig på en kostnadsfri husesyn innan du bestämmer dig. Vi har lång erfarenhet av både service av luftvärmepump samt vetskapen om vilka värmepumpar som är bäst.

Då kan vi visa var rätt modell, utifrån dina specifika krav och behov av en värmepump, ska placeras för att fungera optimalt i just ditt hus.

Du får ett fast pris på en komplett installation samt en besparingskalkyl som visar hur mycket dina värmekostnader beräknas sjunka efter en installation av din luftvärmepump.

Vi finns till hands för er omkring Lycksele, Umeå, Vännäs, Vindeln, Hörnefors, Nordmaling, Bjurholm.

Intresserad av mer information och offert?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort för att besvara dina funderingar kring inomhusklimat och val av värmepump.

Kontakt