VENTILATION


Friska människor bor i friska hus!

Många svenska hus har problem med ventilationen. De förbrukar lite energi men är alldeles för täta, vilket bidrar till trötthet, huvudvärk och risk för mögel. Ett annat vanligt problem är att den varma sköna luften från luftvärmepumpen eller braskaminen inte sprider sig tillräckligt bra i huset. Detta kan vi ofta lösa med minimala ingrepp i ditt hus till en låg kostnad!


Airmove 3.0 – friskluftsventilen

Den smarta friskluftsventilen Airmove 3.0 förser ditt hus med precis lagom mängd luft, för ett friskt och trivsamt inomhusklimat. Airmove 3.0 är självreglerande för att förhindra obehagligt kallras från ventilen när det är kallt ute.

Så fungerar Airmove 3.0


Airmove 2.0 – cirkulation mellan våningsplanen

Med en luftvärmepump eller braskamin på bottenvåningen kan det ibland uppstå stora temperaturskillnader mellan våningsplanen. Airmove 2.0 flyttar ner luft från övervåningen så att det bildas ett undertryck, vilket medför att den varmare luften från bottenplanet naturligt rör sig upp till övervåningen.

Så fungerar Airmove 2.0


Airmove 1.1 – cirkulation mellan rummen

Det är inte alltid helt enkelt att uppnå en jämn temperatur i alla rummen. Airmove 1.1 förbättrar luftcirkulationen i huset för att värmen från luftvärmepumpen eller braskaminen ska nå alla ytor i huset.

Så fungerar Airmove 1.1

Intresserad av mer information och offert?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort för att besvara dina funderingar kring inomhusklimat.

Kontakt